Στρατιωτική τεχνολογία για την πυροπροστασία

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταφορητός πυροσβεστήρας αερολύματος

Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ

καλής ποιότητας Σύστημα προσβολής του πυρός αερολύματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύστημα προσβολής του πυρός αερολύματος για τις πωλήσεις
Εμπιστευμένος πωλητής, εγκαίρως παράδοση για τις διαταγές δειγμάτων μας.

—— Πλευρά του Armando

Άπυρος εκτιμείται σίγουρα για την αυτόματη καταστολή πυρκαγιών μηχανοστασίου αυτοκινήτων, ο πελάτης μου που ικανοποιεί με τα προϊόντα σας.

—— Edward Deanda

έχουμε κάνει την επίδειξη στους πελάτες, άπυρος είναι ανταγωνιστικός σε άλλο εμπορικό σήμα, μικρότερο μέγεθος και την προστασία του μεγαλύτερου διαστήματος! καλό προϊόν!

—— j *** α

Είμαι Online Chat Now

Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ

Κίνα Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ προμηθευτής
Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ προμηθευτής Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ προμηθευτής Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ προμηθευτής Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu
Μάρκα: Fireless
Πιστοποίηση: BSI
Αριθμό μοντέλου: Άπυρα 1,0+

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων (24 μονάδες ανά χαρτοκιβώτιο)
Χρόνος παράδοσης: 1-4weeks
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 σύνολα ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Το στοιχείο: ΕΕ κατηγορίας Φ, κατηγορία Κ ΗΠΑ, φορητός πυροσβεστήρας αερολύματος για το λάδι μαγειρέματος και πυρ διάρκεια ζωής: 4 έτη
Μέγεθος: Φ54mmX242mm Βάρος πρακτόρων (ζ): 50g
Βάρος προϊόντων (ζ): 500g Χρόνος απαλλαγής (σ): 10S
Πρότυπο: NFPA 10 εφαρμογή: A/B/C/E/Class ΕΕ Φ, κατηγορία Κ ΗΠΑ
Υψηλό φως:

aerosol fire extinguisher

,

aerosol suppression system

ΕΕ κατηγορίας Φ, κατηγορία Κ ΗΠΑ, φορητός πυροσβεστήρας αερολύματος για το λάδι μαγειρέματος και πυρκαγιές λιπαρών ουσιών

 

Η εξάλειψη μιας πυρκαγιάς στην πηγή της προτού να φθάσει στα κοντινός-αδιάλλακτα επίπεδα είναι κρίσιμη. Επομένως, η εμπιστοσύνη ότι ο φορητός πυροσβεστήρας αερολύματος είναι και οι δύο εύκολα - διαθέσιμοι και μπορεί να λειτουργήσει σοβαρά είναι μια πρωταρχική εκτίμηση για την παρεμπόδιση της απώλειας, του τραυματισμού, και ακόμη και του θανάτου ιδιοκτησίας. Ο φορητός πυροσβεστήρας αερολύματος είναι μια κρίσιμη πρώτη αμυντική γραμμή ενάντια στις μικρές πυρκαγιές. Για την καλύτερη προστασία, να είστε βέβαιος να επιλέξει, να χρησιμοποιήσει, και φορητός πυροσβεστήρας αερολύματος που χρησιμοποιεί τις πιό πρόσφατες απαιτήσεις όπως παρουσιάζεται στην πιό ενημερωμένη έκδοση NFPA 10: Πρότυπα για τους φορητούς πυροσβεστήρες.

 

Ποιοι τύποι φορητών πυροσβεστήρων αερολύματος είναι ταξινομημένοι;

Μια κατηγορία Ένας πυροσβεστήρας κατηγορίας Α χρησιμοποιείται για το συνηθισμένο combustibles, όπως το ξύλο, το έγγραφο, μερικά πλαστικά, και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Αυτή η κατηγορία πυρκαγιάς απαιτεί τα θερμότητα-απορροφώντας αποτελέσματα του νερού ή τα αποτελέσματα επιστρώματος ορισμένων ξηρών χημικών ουσιών.
Κατηγορία Β Ο πυροσβεστήρας κατηγορίας Ψ Β χρησιμοποιείται για τις εύφλεκτες πυρκαγιές υγρού και αερίου όπως το πετρέλαιο, η βενζίνη, κ.λπ. Αυτοί οι πυροσβεστήρες στερούν την πυρκαγιά από το οξυγόνο και διακόπτουν την αλυσίδα πυρκαγιάς με την παρεμπόδιση της απελευθέρωσης των καύσιμων ατμών.
Κατηγορία Γ Η κατηγορία Γ Γ είναι για τις ηλεκτρικούς πυρκαγιές και τον εξοπλισμό όπως οι τηλεοράσεις και η καλωδίωση.
Κατηγορία Δ Ένας πυροσβεστήρας Δ κατηγορίας χρησιμοποιείται στα καύσιμα μέταλλα, όπως το μαγνήσιο, το τιτάνιο, το νάτριο, κ.λπ., τα οποία απαιτούν ένα εξαφανίζοντας μέσο που δεν αντιδρά με το καίγοντας μέταλλο.
Κατηγορία Κ Ο πυροσβεστήρας κατηγορίας Κ Κ χρησιμοποιείται στο λάδι. Αυτοί οι πυροσβεστήρες λειτουργούν στην αρχή saponification. Saponification πραγματοποιείται όταν εφαρμόζονται τα αλκαλικά μίγματα, όπως το οξικό άλας καλίου, το κιτρικό άλας καλίου, ή το ανθρακικό άλας καλίου, στο κάψιμο του λαδιού μαγειρέματος ή του λίπους. Το αλκαλικό μίγμα που συνδυάζεται με το λιπαρό οξύ δημιουργεί έναν σαπωνώδη αφρό στην επιφάνεια που κρατά στους ατμούς και τον ατμό και εξαφανίζει την πυρκαγιά.

 

Ποιες συνηθισμένες επιθεωρήσεις χρειάστηκαν για τους φορητούς πυροσβεστήρες;

Αυτός ο τύπος διαβεβαίωσης προέρχεται από την κατάλληλη συντήρηση, επιθεώρηση, επιλογή, εγκατάσταση, που επαναφορτίζει, και που εξετάζει των φορητών πυροσβεστήρων, μια σειρά δραστηριοτήτων που έχουν βοηθηθεί από καιρό με την χρήση NFPA 10.

Οι φορητοί πυροσβεστήρες πρέπει να επιθεωρηθούν οπτικά μηνιαία. Η επιθεώρηση πρέπει να βεβαιώσει ότι:

 • Οι πυροσβεστήρες είναι στην ορισμένη θέση τους
 • Οι πυροσβεστήρες δεν εμποδίζονται ή κρύβονται
 • Οι πυροσβεστήρες τοποθετούνται σύμφωνα με τυποποιημένο Νο 10 NFPA (φορητοί πυροσβεστήρες)
 • Οι μετρητές πίεσης παρουσιάζουν επαρκή πίεση (ένας πυροσβεστήρας του CO2 πρέπει να ζυγιστεί για να καθορίσει εάν η διαρροή έχει εμφανιστεί)
 • Η καρφίτσα και οι σφραγίδες είναι σε ισχύ
 • Οι πυροσβεστήρες δεν παρουσιάζουν κανένα οπτικό σημάδι της ζημίας ή της κατάχρησης
 • Τα ακροφύσια είναι χωρίς παρεμπόδιση.

 

FAQ για τους φορητούς πυροσβεστήρες

 1. Πού να αγοράσει; Απάντηση: έχουμε τον ΠΡΩΗΝ έμπορο σε κάθε χώρα, pls στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@fireless.com.cn, θα διαβιβάσουμε το αίτημά σας στον τοπικό έμπορό σας.
 2. Πόση εγγύηση έτους και υπηρεσία ζωής; Απάντηση: παρέχουμε την εγγύηση 1 έτους και ο χρόνος ζωής είναι 4 έτη. Δεν πρέπει να επαναφορτίσετε.
 3. Η τιμή καθορίζεται από 1 μονάδα μονάδα ~ Ν; Απάντηση: Φυσικά όχι. Η τιμή μας αποφασίζεται από το QTY.
 4.  Μπορείτε να προσφέρετε την υπηρεσία cOem, σημαίνετε το λογότυπο των πελατών στο προϊόν; Απάντηση: Ναι. Αλλά αποφασίζεται από QTY σας. Προς το παρόν έχουμε τους πελάτες εδώ για το cOem.

Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ

Παχιά δολοφονία πυρκαγιών λαδιού μαγειρέματος συστημάτων εξάλειψης αερολύματος κατηγορίας Κ ΗΠΑ της ΕΕ κατηγορίας Φ

Ποιες συνηθισμένες επιθεωρήσεις χρειάστηκαν για τους φορητούς πυροσβεστήρες;

Στοιχεία επικοινωνίας
Novtec Technology Co .,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)